MGFteam
Kunstig intelligens og forbrukere

MGFteam - Kunstig intelligens og forbrukere
Det finnes tusenvis av apper til mobilen. Mange av disse er veldig praktiske for eldre for å gjøre hverdagen enklere og lettere, men mange eldre er ikke vant til å bruke mobilen og appene. Hvordan kan kunstig intelligens hjelpe de til å forstå og bruke disse.

Mer enn 70 prosent av verdens befolkning (5,7 milliard mennesker) vil ha tilgang på mobilforbindelse (2G, 3G, 4G eller 5G) innen 2023. 66 prosent av verdens befolkning (5,3 milliarder mennesker) vil være internettbrukere i 2023.

Disse appene bruker mest mobildata – slik sjekker du selv hvor mye du bruker.

Månedens artikkel
KI og forbrukere 

Microsoft 365 og kunstig intelligens: en nærmere titt på Copilot og flere applikasjoner

​​MGFteam KI og forbrukere - september 2023

I en digital tidsalder hvor datamaskiner spiller en stadig større rolle i våre daglige liv, har Microsoft 365 bevist at verktøysettet blir stadig mer intelligent og sammenhengende. Med integrasjon av kunstig intelligens (KI) i flere av sine applikasjoner, har Microsoft demonstrert sin forpliktelse til å forbedre brukeropplevelsen og produktiviteten. En av de mest spennende tilleggene er Copilot. La oss se nærmere på hvordan KI forandrer måten vi bruker Microsoft-produkter på.

"Digital inkludering for eldre: Hvordan tilrettelegge for læring i den digitale tidsalder? 

MGFteam KI og forbrukere - august 2023 

​Prompt:
Vi er en gruppe på 5 personer - alle eldre enn 70 år som skal snakke om: Det er utfordrende å gi eldre ny nødvendig kunnskap i den digitale utviklingen — krever spesiell opplærings-metodikk. Har du et forslag til et tema vi kan starte med og kan du gi oss litt bakgrunns-informasjon?

Svar:
Selvfølgelig! Jeg forstår at dere ønsker å belyse utfordringene og mulighetene knyttet til å formidle digital kunnskap til eldre. Dette er et viktig tema, spesielt i lys av den stadige teknologiske utviklingen.
Tema: "Digital inkludering for eldre: Hvordan tilrettelegge for læring i den digitale tidsalder?"

Juli 2023
MGFteam KI og forbrukere

Prompt:
Ved motivering av seniorer for å lære data er det å stimulere viktig?

Svar:
Ja, det er svært viktig å motivere seniorer når de lærer ny teknologi som data. Mange eldre kan føle seg usikre eller overveldet av det ukjente, og noen kan også være motvillige til å lære noe de ser på som komplisert eller unødvendig. Derfor kan det være nødvendig med en betydelig mengde oppmuntring og støtte for å motivere dem til å lære og bruke ny teknologi.


Her er noen tips for å stimulere seniorer til å lære data: