KI og endringer

månedens artikkel

my good friends - MGFteam - logo

Forbedring av kundekontakt med AI chatbots i nettbaserte kundesamtaler

MGFteam KI og endringer - november 2023

I den digitale tidsalderen søker forbrukere umiddelbar respons på sine henvendelser. Dette kan ofte være utfordrende for bedrifter med begrensede ressurser. Heldigvis tilbyr AI chatbots en løsning som kan håndtere store volumer av kundehenvendelser, samtidig som de gir en personlig og effektiv kundeopplevelse.

202311-orgXdna

Kunstig intelligens og chatbot.

MGFteam KI og organisasjoner - oktober 2023 

Å implementere og optimalisere en chatbot for en stor norsk forretningsbank krever en grundig tilnærming for å sikre at tjenesten er effektiv, brukervennlig og sikker. 

Microsoft: En pioner innen kunstig intelligens

MGFteam KI og organisasjoner - september 2023 

Microsoft har i flere tiår vært i forkant av teknologisk innovasjon, og deres dykk inn i verdenen av kunstig intelligens (KI) er intet unntak. Fra de tidligste dagene av personlig databehandling til nåtidens skybaserte verktøy og tjenester, har selskapet vist en konstant streben etter å revolusjonere hvordan vi interagerer med teknologi.  

Endre organisasjonen mot et flatt hierarki og åpen kommunikasjon.

​MGFteam KI og organisasjoner - august 2023

​Prompt:
Kunstig intelligens vil stille nye krav til organisasjoner. Hvordan kan Microsoft 365 benyttes som et hjelpemiddel for å endre organisasjonen mot et flatt hierarki og åpen kommunikasjon?  

Svar:
Kunstig intelligens (AI) forvandler mange aspekter av forretningsverdenen, inkludert organisatoriske strukturer. Et flatt hierarki og åpen kommunikasjon kan dra nytte av de økte mulighetene som teknologien bringer. Microsoft 365, med sitt rike utvalg av verktøy og tjenester, kan hjelpe organisasjoner i denne overgangen på flere måter:

Juli 2023
MGFteam KI og organisasjoner

Prompt:
Beskrivelse av det som skjer i et samfunn som endres på grunn av kunstig intelligens 

Svar:
Det er flere begreper som kan beskrive endringer i et samfunn på grunn av kunstig intelligens (AI).Spørsmål: Hvordan beskrive KI transformasjon og hvordan vi skal snakke om det?

Svare: KI-transformasjon refererer til den transformasjonen som kunstig intelligens (KI) fører med seg i samfunnet og næringslivet:

MGFteam - Kunstig intelligens og endringer
Det er forventet store endringer i jobber og jobb-innhold på grunn av kunstig intelligens. Microsoft ønsker å være en aktiv deltager basert på sin eierandel i OpenAI. Følg med på og diskuter Microsoft 365 løsninger og hvordan disse kan endre jobber og jobb-innhold. 

Vi introduserer Microsoft 365 Copilot - se her

Den nye Microsoft 365 Copilot-funksjonen jobber sammen med deg, innebygd i appene du bruker hver dag – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams og mer. Den kombinerer kraften i språkmodeller med bedriftsdataene dine og konteksten – inkludert alle Microsoft 365-appene, dokumentene og samtalene dine.