Microsoft 365 jobb- /skole-konto
for enkel og effektiv samhandling

På enheter som mobil og nettbrett må du laste ned og bruke apper som Teams, Outlook, OneDrive, OneNote etc.

På PC kan du logge deg inn her med nettleseren Edge:

Starting March 11, 2024,
security defaults will be implemented on
Cloud Solution Provider tenants 

MGFteam bruker Microsoft 365 Business Basic

 Microsoft 365 Business Basic er en del av Microsofts suite av produktivitets- og samarbeidsverktøy, og den tilbyr følgende hovedfunksjoner og tjenester:

E-post og kalender: Med en Microsoft 365 Business Basic-lisens får brukerne tilgang til en profesjonell e-posttjeneste med tilpasset e-postdomene, delte kalendere og spamfiltrering gjennom Outlook.

Filoppbevaring og deling: Tjenesten inkluderer OneDrive for Business, som gir hver bruker lagringsplass i skyen for å enkelt dele og samarbeide om filer.

Teamsamarbeid: Microsoft Teams er inkludert og gir brukerne muligheten til å chatte, møtes, ringe, og samarbeide i sanntid, enten de er på kontoret eller jobber eksternt.

Sikkerhet: Microsoft 365 Business Basic tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert flerfaktorautentisering, malwarebeskyttelse, og policyer for mobile enheter.

Webversjoner av Office-applikasjoner: Brukere kan få tilgang til webversjoner av kjente Office-applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, og OneNote.

Integrasjoner og APIer: Mulighet for integrasjon med andre tjenester og tilpassede arbeidsflyter gjennom Power Automate og andre verktøy.

Vær oppmerksom på at Microsoft 365 Business Basic ikke inkluderer skrivebordsversjoner av Office-applikasjoner for installasjon på lokale datamaskiner. Det kan også være begrensninger i noen av funksjonene sammenlignet med mer avanserte planer som Microsoft 365 Business Standard eller Premium.