Microsoft 365 jobb- /skole-konto
for enkel og effektiv samhandling

Logg deg inn:

MGFteam bruker Microsoft 365 Business Basic

 Microsoft 365 Business Basic er en del av Microsofts suite av produktivitets- og samarbeidsverktøy, og den tilbyr følgende hovedfunksjoner og tjenester:

E-post og kalender: Med en Microsoft 365 Business Basic-lisens får brukerne tilgang til en profesjonell e-posttjeneste med tilpasset e-postdomene, delte kalendere og spamfiltrering gjennom Outlook.

Filoppbevaring og deling: Tjenesten inkluderer OneDrive for Business, som gir hver bruker lagringsplass i skyen for å enkelt dele og samarbeide om filer.

Teamsamarbeid: Microsoft Teams er inkludert og gir brukerne muligheten til å chatte, møtes, ringe, og samarbeide i sanntid, enten de er på kontoret eller jobber eksternt.

Sikkerhet: Microsoft 365 Business Basic tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert flerfaktorautentisering, malwarebeskyttelse, og policyer for mobile enheter.

Webversjoner av Office-applikasjoner: Brukere kan få tilgang til webversjoner av kjente Office-applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, og OneNote.

Integrasjoner og APIer: Mulighet for integrasjon med andre tjenester og tilpassede arbeidsflyter gjennom Power Automate og andre verktøy.

Vær oppmerksom på at Microsoft 365 Business Basic ikke inkluderer skrivebordsversjoner av Office-applikasjoner for installasjon på lokale datamaskiner. Det kan også være begrensninger i noen av funksjonene sammenlignet med mer avanserte planer som Microsoft 365 Business Standard eller Premium.